25


16/11/2015

Blog

Samsung i Marshmallow!

Planirana Android Marshmallow nadogradnja za Samsung mobitele.

Mnogi među vama u svojim rukama nose Samsungove Galaxy uređaje i pitate se kada će više taj Android Marshmallow. Interni dokumenti sada otkrivaju detalje o dvije faze nadogradnje. 

Ako ste te sreće da ste vlasnik najsvježijih Galaxya iz Samsungova portfelja imat ćete najviše razloga za veselje. Naime, prema ovim Samsungovim dokumentimaGalaxy S6 edge+ i Galaxy Note 5, Marshmallow bi trebali dobiti u prosincu.

Sljedeći na redu su Galaxy S6 i Galaxy S6 edge u siječnju, a jednu damu, koja redovito zalazi u ove web krajeve obradovat će se što će Galaxy Note edgeMarshmallow dobiti u veljači, zajedno s Galaxyem Note 4.

Galaxy S5 i Galaxy Alpha još čekaju potvrdu nadogradnje i time je završena takozvana prva faza ili prvi val Marshmallow nadogradnji iz Samsunga.

U drugom valu Marshmallow ažuriranja svi navedeni uređaji tek čekaju potvrdu da će uopće biti ažurirani na Android Marshmallow nadogradnjom, a među njima su Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy A7Samsung Galaxy A5Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy E7 i Samsung Galaxy E5.

IZVOR: http://www.smartphonehrvatska.com/2015/11/15/samsungova-marshmallow-lista-u-dvije-faze/